Løsningen finnes i havet
Verdens voksende befolkning trenger mer mat, men nesten 100 prosent av det tilgjengelige jordbruksarealet er allerede i bruk. Hvordan løser vi denne felles utfordringen?
Mulighetene finnes i havet
To tredjedeler av kloden er hav, men vi bruker bare 5 prosent av havet til matproduksjon
Et hav av muligheter
Steven Rafferty, konsernsjef i Cermaq, et av verdens største oppdrettsselskaper, og Erik Giercksky, leder av FNs Global Compact Ocean Platform, diskuterer hvordan havbruk kan forbedre matsikkerheten.
Utfordringene i havet
Det er avgjørende å sikre at gode intensjoner om å produsere næringsrikt og bærekraftig protein i havet ikke skader miljøet i havet.
Matsikkerhet og miljø i fare
Det er umulig å snakke om fremtidig matproduksjon uten å reflektere over situasjonen verden befinner seg i etter to år med pandemi, og de resulterende utfordringene som har oppstått innen global matproduksjon og logistikk.
Vil du lese mer?
Balansert bærekraft
Jo mer vi erkjenner at alt henger sammen, og at vi ikke kan ha lønnsomhet uten god fiskevelferd og bærekraft, jo mer vil næringen jobbe for å forbedre sine virksomhetsområder.